Wat is een Keurslager?

Je hebt slagers en je hebt Keurslagers: een wereld van verschil. Uw Keurslager draagt immers niet zomaar het Keurmerk-logo. Dat moet hij verdienen. Elke dag opnieuw. Want elk moment kan uw Keurslager adviseurs van de vereniging van Belgische Keurslagers over de vloer krijgen om de zaak te inspecteren. Kwaliteit en hygiëne zijn absolute prioriteit, maar de adviseurs beoordelen evenzo de aanbiedingen en het assortiment, versheid, presentatie en sfeer, klantvriendelijkheid,... Kortom, een waslijst van meer dan 200 punten in al zijn aspecten. Slechts wanneer hij aan álle normen voldoet, mag uw Keurslager het logo dragen. De kroon op zijn werk!

Gevogelte
Rund
Versheid

Over ons

Keurslager De Proost heeft een lange en rijke traditie op het gebied van het bereiden en inkopen van kwaliteitsvlees en charcuterie. In 1987 namen wij de slagerij van Charel Vercauteren over. Sindsdien hebben we de zaak stelselmatig uitgebouwd tot een slagerij die mee is met zijn tijd, met een uitgebreid assortiment aan vleeswaren en versbereide gerechten evenals aanverwante producten voor een complete maaltijd om zo te voldoen aan alle wensen van de hedendaagse consument.

We streven hierbij naar een gezonde mix van in eigen huis bereide charcuterie, salades en gerechten en kwaliteitsvolle aangekochte producten. We zijn ook trots op de aankoop en de kwaliteit van ons vers vlees. Al meer dan 30 jaar lang werken we samen met dezelfde leveranciers, die enkel voor de allerbeste dieren kiezen. Wij weten dus perfect wat we kopen, hoe de dieren worden gekweekt en bijgevolg wat we u aanbieden. Samen met een geweldig team gaan we er elke dag voor om het Keurmerk en uw vertrouwen te verdienen.

Lamskroon
Volgende Generatie